Facit Lån

af | okt 19, 2022 | 0 Kommentarer

Facit Lån
Facit Lån er et nyt lånefirma i Danmark. Det samarbejder med Facit Bank og tilbyder lån fra 10.000 til 200.000 kroner. Du kan læse vores anmeldelse af Facit Lån, hvor vi blandt andet fortæller om deres finansielle ydelser, priser og andre lånebetingelser.

Kan jeg få et lån hos Facit?

Processen er hurtig og nem, og alt foregår online. Men du skal opfylde nogle få betingelser, før du kan ansøge om lånet. For det første: Hvis du er tilmeldt RKI, kan du ikke få et Facit-lån. Du skal også gøre følgende for at få lånet:

 • Være ældre end 21 år
 • Have fast bopæl i Danmark
 • Have en fast lønindtægt
 • NemID bruges også til at underskrive låneaftalen, så du skal kunne bevise, hvem du er med det.

Hvis du opfylder kravene, skal du blot udfylde en online-formular. Et par dage senere bliver pengene sat ind på din konto, og du kan bruge dem på hvad du vil. Vil du vide mere først? Så læs alle oplysningerne på lån penge hurtig.

Hvor mange penge kan jeg få?

Du kan låne mellem 10.000 kr. og 200.000 kr. hos Facit Lån. Der foretages en kreditvurdering for at afgøre, hvor meget der skal lånes. Du behøver ikke at sige, hvad pengene skal bruges til, så de kan både hjælpe dig med at tage på din drømmerejse og købe møbler til din nye bolig.

Du kan betale lånet tilbage, når du vil. Hvis du gør det, behøver du ikke længere at betale lånet tilbage eller betale renter.

Facit Lån er et privat lånefirma.

På det danske lånemarked er Facit Lån et helt nyt privatlån. Her kan du låne mellem 10.000 kr. og 200.000 kr. uden at skulle stille noget som sikkerhed. Uanset om du ønsker at låne det mindste eller det maksimale beløb, kan du ikke bruge værdigenstande som sikkerhed for lånet.

Du kan betale lånet tilbage over 24 til 120 måneder. Når du skal fastsætte en løbetid, er det vigtigt, at du

Fordele ved Facit lån

Facit Lån har vilkår, der er konkurrencedygtige på næsten alle områder.

De vigtigste fordele er:

 • Du kan ansøge online gratis og uforpligtende.
 • Du kan få op til 200.000 kr. uden at stille noget som sikkerhed.
 • Svaret på din ansøgning kommer hurtigt.
 • Du får pengene inden for to hverdage.
 • Det er trygt, sikkert og privat at indsende en ansøgning.

Facit Lån er baseret på tre nøgleord: Tryghed, sikkerhed og seriøsitet. Derfor er det vigtigt for dem, at deres kunder er trygge og bliver behandlet godt. Dette er blandt andet muligt gennem deres samarbejde med Facit Bank.

Sådan ansøger du om et lån hos Facit Lån

Hvis du er klar til at ansøge om et lån hos Facit, vil du blive glad for at vide, at du kan gøre alt online fra deres hjemmeside. Når du går ind på Facit Banks hjemmeside, kan du vælge lånebeløb og løbetid direkte på forsiden. Derfra kan du regne ud, hvor meget din månedlige betaling vil være (cirka). Samtidig kan du se på et eksempellån, som er udregnet ud fra de valg, du foretager.

Når du tror, at du ved, hvor meget lånet vil koste, skal du klikke på knappen “Start låneansøgning”. Herefter skal du gøre følgende:

 1. Udfyld oplysninger om dig selv. I det første trin skal du give personlige oplysninger om dig selv, f.eks. dit fulde navn, telefonnummer og e-mailadresse. Du kan også ændre lånebeløbet, og hvor længe det skal løbe, hvis du ønsker det.
 2. NemID bruges til at logge ind. Det næste skridt er at bevise, hvem du er, hvilket du kun kan gøre med dit NemID. Når du gør dette, logger du også ind på selve ansøgningen.
 3. Indtast oplysninger om, hvor du bor, dit job og dine penge. Det sidste skridt er at udfylde ansøgningen, hvor du skal give oplysninger om din bolig, dit job og dine penge. Disse oplysninger bruges bl.a. til at finde ud af, om du er en god kreditrisiko.

Så snart du har underskrevet låneansøgningen, får du et svar pr. e-mail. Du vil blive accepteret eller afvist. Dette afhænger af, hvordan man ser på personens kredit.

Hvis du får grønt lys, sender Facit Lån pengene til din bankkonto så hurtigt som muligt, dog senest inden for to hverdage.

Hvis du ansøger mellem kl. 8.00 og 18.00, kan du være heldig at blive godkendt samme dag. Herefter vil pengene være på din konto i løbet af en til to hverdage.

Kontakt Facit Lån

Der er to måder at komme i kontakt med Facit Lån på. Du kan ringe til dem eller sende dem en e-mail for at tale med kundeservice.

Ring på (99) 99-96-66 eller send en e-mail til [email protected].

Hvis du vil i kontakt med deres kundeservice med det samme, skal du ringe til dem mellem kl. 8:00 og 18:00 alle ugens dage.

På Facit Låns hjemmeside er der også svar på en række “ofte stillede spørgsmål”. Så du er velkommen til at kigge der, hvis du har brug for svar på spørgsmål om renten, hvordan du ansøger og andre lignende ting.

Hvem er ansvarlig for Facit Lån?

Facit Lån er en långiver, der arbejder sammen med Facit Bank, som er støttet af L’EASY A/S. Det er L’EASY-koncernen, der står bag Facit Lån. L’EASY driver også andre kendte låneformidlere, som PayMark Finans, Fokusln og D|E|R.

Hvor meget kan jeg låne hos Facit Lån?

Du kan låne alt mellem 10.000 og 200.000 kroner. Det betyder ikke, at alle og enhver kan blive godkendt til at låne det maksimale beløb. Her er det din kreditværdighed, der spiller en afgørende rolle.

Hvornår bliver mit lån udbetalt?

Hvis du bliver godkendt til lånet, får du pengene udbetalt inden for to hverdage. Hvis du vil vide med det samme, om din ansøgning er blevet godkendt eller ej, skal du sende den ind mellem kl. 8 og 18 alle ugens dage. Hvis du ansøger i weekenden, får du først pengene næste dag, hvor bankerne har åbent.

Hvor mange renter kan jeg få?

Rentesatsen på Facit-lån kan variere fra 6,93 % til 19,56 %. Da renten er variabel, ændrer den sig i takt med renten på markedet. Det betyder, at den kan stige eller falde i løbet af lånets løbetid. Desuden afhænger din individuelle rente også af, hvor god din kredit er.
Jørgen Löfgren

Ekspert Låne

Velkommen til denne side. Jeg håber, at du vil finde alle de oplysninger, du søger, her. Er der noget vigtigt, jeg ikke har nævnt, eller har du spørgsmål? Skriv en kommentar nedenfor.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Jørgen Löfgren

Ekspert Låne

Velkommen til denne side. Jeg håber, at du vil finde alle de oplysninger, du søger, her. Er der noget vigtigt, jeg ikke har nævnt, eller har du spørgsmål? Skriv en kommentar nedenfor.
 • Fra 3.000 kr. til 500.000 kr
 • Få tilbud med det samme
 • Behøver ikke stille sikkerhed for lånet


★★★★: 4,5/5

N
Spar tid og penge
N
100% uafhængig
N

Pålidelige lån sammenligne

Top 3 bedste lån penge hurtigt med lav rente (2022)

Bedste rating
Sammenlign og find bedste lån
 • Nem sammenligning
 • Omkostningsfrit
 • Trygt og sikkert


★★★★: 4,7/5

Mest populære
Hjulpet mere end 100.000 danskere
 • Lave renter
 • Hurtigt svar
 • Gratis og uforpligtende ansøgning


★★★★: 4,5/5

Mest fleksible
Find hurtigt og gratis det billigste lån
 • Fra 3.000 kr. til 500.000 kr
 • Få tilbud med det samme
 • Behøver ikke stille sikkerhed for lånet


★★★★: 4,3/5

Leder du efter et lån med lav rente?
Vælger du det lån, der passer bedst til din livsstil?
N
De Bedste Priser I Row, Spar Tid Og Penge Ved At Sammenligne
N
Sammenlign Lån Gratis Og Uforpligtende
N
Fuldstændig Og Uafhængig Sammenligning Af Et Bedste Lån Med Lav Rente

Facit Lån – er de bedste og billigste?

N
Sammenligning alle leverandører i 2022
N
100% uafhængig og transparent
N
Spar tid og penge
N
De bedste rentesatser på et overblik