Kviklån

af | okt 21, 2022 | 0 Kommentarer

alle kviklån i danmark

Der kan være mange grunde til at der mangler nogle tusinder i budgettet. Vi spørger ikke hvad pengene skal bruges til så længe du kan tilbagebetale lånet. Har du behov for mindre end 15.000 i en kortere periode, så er et kviklån hos en af de anbefalede udbydere nok det du søger.

Pludseligt opståede uforudsete udgifter kan være svære at håndtere. Derfor kan der være behov for at låne penge og der kan det være fordelsagtigt at finde de billige kviklån.

Vil du låne penge?

De bedste kviklån tilbyder muligheden for at låne mange penge hurtigt og nemt. Med et kviklån kan du låne i helt ned til 5 dage. Derfor er kviklån ideelle, hvis du kun skal låne i kort løbetid.

Flere kviklån hos de anbefalede udbydere tilbydes som en kassekredit, hvilket gør dig i stand til at låne i længere tid. Mange udbydere tilbyder muligheden for at tilbagebetale lånet allerede dagen efter hvis du har muligheden for det. Derved undgår du at renterne stiger for meget.

Kviklån kan oftest ansøges som sms lån. Vil du låne pengene har vi mange udbydere der gerne vil låne, også hvis du står i debitor registret. De billigste kviklån har et samlet kreditbeløb der ligger lige over, hvad et banklån ville have kostet.

For at finde det bedste lån kan du her på siden sammenligne lån og finde det bedste kviklån. Nogle udbydere tilbyder endda rentefrit kviklån i en periode.

Find de billigste kviklån

Du kan låne penge hurtigt og nemt, bare husk på forhånd at undersøge, hvor meget du sparer ved hurtig tilbagebetaling. Betaler du kun renter og kan betale tilbage, når du ønsker, så kan der være mange penge at spare ved at betale lånet hurtigt tilbage.

Når du skal indfri lånet kan online lån nemt ordnes i forhold til traditionelle banklån. Alle låneudbyderne viser de samlede kreditomkostninger og de årlige omkostninger. Derved kan du sammenligne lån og optage lån der bedst for dig.

Det billigste lån

Husk at hvis du har behov for lån af længere varighed, så vil et forbrugslån ofte være en bedre og billigere løsning. Kviklån har generelt en høj ÅOP. ÅOP’en er de samlede kreditomkostninger ved et lån i et helt år. Derfor er kviklån ikke egnede til lån i flere år.

Et kviklån giver kun mening, når lånebehovet er i en forholdsvis begrænset periode.

Er du i RKI eller debitor registret er de høje renter endnu højere og derfor skal man holde øje med de samlet tilbagebetalingsbeløb. Men har man en pludselig uforudsete udgift kan de hurtige lån være udvejen-

Sådanne lån har højere årlige omkostninger. Lånets løbetid har stor indflydelse på de fleste kviklån. Alle lån om det er kviklån eller banklån koster penge. Lån hos kviklånsudbydere kan dække uforudsete udgifter og derved kan det være de bedste lån i en presset situation.

 KviklånForbrugslån
Lånebeløb5000 kr.50.000 kr.
Rente 22%11%
Stiftelsesomokostninger 1000 kr.1500 kr.
ÅOP23%13%
Samlet tilbagebetlaing 5318 kr.63.766 kr.

Et billigt lån til alle

Mange kviklån kan tages hurtigt. Fra du ansøger til du får pengene går der meget kort tid ligesom med sms lån. De billigste lån har faste månedlige afdrag – derfor skal man sørge for at man har et månedlige rådighedsbeløb der kan bære en sådan udgift. Helt nye kviklån har kort løbetid og lånets rente hænger sammen med det.

Større lån har du brug for at sammenligne kviklån først. Et hurtigt kviklån skal helst være i en mindre størrelse fx med en uforudset udgift. Hvis du er i RKI eller debitor registret kan du stadig låne penge men dog til en høje renter.

Den samlet tilbagebetalingsbeløb

De årlige omkostninger er det man skal høje øje med når man optage et kviklån. De fleste kviklån er brugt til at dække uforudset udgift. Derfor når du lån penge kan du lån hos en af de forskellige udbydere vi anbefaler her på siden.

Vil du låne penge kan du tage de billigere kviklån. Mange kviklån har årlige omkostninger der gør det muligt at indfri lånet inden for lånets løbetid uden at sætte sig selv i gæld.

De hurtige lån hos de forskellige udbydere har lidt forskellige samlet tilbagebetalingsbeløb og derfor er det vigtigt at sammenligne lånene. Det bedste kviklån til netop dig, er lånet hvor du kan indfri lånet hurtigt.

Dit kviklån

Alle kviklån i danmark har dårlige ry i medierne. de rentefrie lån er det ikke alle låneudbydere der tilbyder. Hurtige lån har månedlige afdrag som du selv kan være med til at sætte. Sørg dog for at det månedlige afdrag er højere end den månedlige rente.

Et hurtigt lån har ulempen at de lånte penge skal betales hurtigt tilbage. De månedlige afdrag skal derfor falde til tiden. Alle låneudbydere har forskellige krav til dette så det er vigtigt at du sætter dig godt ind i det. Lån penge hurtigt og nemt kan være svært at finde. Et hurtigt kviklån kan gøre det hele nemmere nær slutningen af måneden.

Kviklån trods RKI

Du kan optage et kviklån selv om du står i RKI. Vil du optage lån, altså et kviklån trods RKI, så skal du vide at inden du indfri lånet så bliver det meget hurtigt dyrt.

Sådanne lån har det tilfælles med alle lån at hvis man ikke betaler tilbage så bliver de høje renter et stort problem. De bedste kviklån giver mulighed for at indfri lånet. Dit kviklån skal betales tilbage inden for et år er vores anbefaling da det ellers bliver meget dyrt.

Vil du optage et lån?

Kviklån hos de forskellige udbydere er meget forskellige så de handler o at finde det bedste kviklån til dig. Et billigt lån giver muligheden for dig.

Et kviklån er et lån, du kan tage, hvis du står og mangler et mindre beløb nu og her.Du finder dem ofte som online lån hos diverse låneudbydere.

Forskellen ved at låne penge hos en kviklånsudbyder er, at man ikke behøver stille noget sikkerhed som man skal ved et banklån. Det bedste kviklån til dig er derfor et du kan tage nemt og hurtigt uden at skulle pante dit hus og bil. Du kan tage det som et sms lån hvis det skal gå hurtigt.

Hvad er et kviklån?

Et kviklån er et bredt begreb, der dækker over alle typer kortfristede forbrugslån. Navnet kommer fra den hurtige ansøgningsproces og den korte modenhed. På samme måde er et kviklån blevet synonymt med høje renter og høje ÅOP. Det er dog ikke tilfældet hos os.

Hvem optager et kvik lån?

Ifølge de seneste tal fra Forbrugerombudsmanden blev der i 2022 optaget lån for omkring 120 millioner kroner fordelt på 31.572 kviklån. Husk at dette tal kun er rapporteret af 5 virksomheder. Tallet kan derfor være væsentligt højere. Vi låner kun ud til ansøgere mellem 23 og 70 år, der ikke er registreret som dårlige betalere.

Hvad er det bedste kviklån?

Det kviklån ændrer sig fra tid til anden, en tommelfingerregel er, at man kigger på hvor ÅOP (årlige omkostniger i procent) er lavest. Der kan være forskellige udgifter i forbindelse med et lån, hvorfor det ikke altid er lånet med den laveste rente som er billigst, men derimod også hvor højt et stiftelsesgebyr der er, hvorfor ÅOP er vigtig at kigge på.

Hvor kan man få et kviklån?

Hvor man kan få et billigt kviklån kommer an på låntagers præferencer for rente og løbetid, da disse er forskellige hos de fleste udbydere. Man kan få et lån ved forskellige låneudbydere på det danske marked, som Ferratum, Digifinans og Bank Norwegian, hver af disse udbydere har forskellige krav til låntager, for at man kan tage et billigt lån hos dem.

Bruger du NemID til de fleste billige kvik lån?

Ja, vi bruger NemID som en del af låneansøgningsprocessen. Dette sikrer, at vi ved, hvem du er, og giver dig sikkerhed for, at vi tager dine personlige data seriøst. Vi deler det ikke med nogen, og din bank ved for eksempel ikke, at du har et lån hos os.
Jørgen Löfgren

Ekspert Låne

Velkommen til denne side. Jeg håber, at du vil finde alle de oplysninger, du søger, her. Er der noget vigtigt, jeg ikke har nævnt, eller har du spørgsmål? Skriv en kommentar nedenfor.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Jørgen Löfgren

Ekspert Låne

Velkommen til denne side. Jeg håber, at du vil finde alle de oplysninger, du søger, her. Er der noget vigtigt, jeg ikke har nævnt, eller har du spørgsmål? Skriv en kommentar nedenfor.
 • Fra 3.000 kr. til 500.000 kr
 • Få tilbud med det samme
 • Behøver ikke stille sikkerhed for lånet


★★★★: 4,5/5

N
Spar tid og penge
N
100% uafhængig
N

Pålidelige lån sammenligne

Top 3 bedste kviklån (2022)

Bedste rating
Sammenlign og find bedste lån
 • Nem sammenligning
 • Omkostningsfrit
 • Trygt og sikkert


★★★★: 4,7/5

Mest populære
Hjulpet mere end 100.000 danskere
 • Lave renter
 • Hurtigt svar
 • Gratis og uforpligtende ansøgning


★★★★: 4,5/5

Mest fleksible
Find hurtigt og gratis det billigste lån
 • Fra 3.000 kr. til 500.000 kr
 • Få tilbud med det samme
 • Behøver ikke stille sikkerhed for lånet


★★★★: 4,3/5

Leder du efter et lån med lav rente?
Vælger du det lån, der passer bedst til din livsstil?
N
De Bedste Priser I Row, Spar Tid Og Penge Ved At Sammenligne
N
Sammenlign Lån Gratis Og Uforpligtende
N
Fuldstændig Og Uafhængig Sammenligning Af Et Bedste Lån Med Lav Rente

Kviklån sammenligne

N
Sammenligning alle leverandører i 2022
N
100% uafhængig og transparent
N
Spar tid og penge
N
De bedste rentesatser på et overblik