Lån penge trods RKI

af | okt 20, 2022 | 0 Kommentarer

lån penge hurtigt med rki
For at du kan optage et lån, mens du er i RKI, kræver det en individuel kreditvurdering. En sådan vurdering vil give låneudbyderne mulighed for at se hvorfor du står i RKI. Der kan nemlig være mange årsager til, at du er havnet i RKI eller debitor registret.

Når du først er blevet registret her, kan det være svært at låne penge da traditionelle låneudbydere så som banker og lign. ikke tilbyder lån hvis du har en RKI registrering. Dette skyldes at de gennem RKI eller Ribers kredit information, kan se at du er en dårlig betaler.

Det er dog vigtigt at tage med, at det ikke altid er din skyld hvis du er endt i RKI. En parkeringsbøde, der er blevet glemt, SU gæld der har fået lov til at stå lidt for længe etc, kan hurtigt ende med at du kommer i RKI. Men der er stor forskel på om man skylder 1000kr eller 1 million, og det er her online låneudbyder kommer ind i billedet.

Jeg står i RKI, hvad gør jeg?

Hvis du skylder penge kan et almindeligt lån være helt ude for din rækkevidde. Derfor kan du optager et lån online eller som sms lån.

Kviklån trods RKI eller sms lån trods RKI er dog oftest markant dyrere end et almindeligt lån der tages online. Derfor er det vigtigt hvis du står i RKI registreret at du ikke tager et nyt lån uden at lave din research.

Hvis du har en meget presset økonomi, kan det hurtigt virke svært at vide hvordan du skal betale pengene som du skylder.

Debitor registret – kan du låne penge

De fleste af de personer, der i dag står i RKI har ikke valgt, at snyde deres kreditorer bevist, men er derimod blot ganske almindelige danskere, der på en eller anden vis er havnet i en situation, hvor alle lån er helt uden for rækkevide.

Som nævnt ovenfor, så er der mange danskere der står registreret i RKI. Mange af dem kan sagtens have et behov for at låne enge, men det er bestemt ikke noget der er nemt.

Det er de færreste der tilbyder lån trods RKI. Dem du kan låne penge hos på trods af RKI skal oftest have mange penge for deres besvær. Vores mål er derfor at forsøge at give dig nogle råd så du kan spare penge.

Kan jeg låne penge trods RKI?

Svaret er både og. Der findes mange forskellige udbyder med meget forskellige vilkår når du står i RKI eller debitor registret.

Du kan også vælge at pantsætte eller bruge en kautionist, men det betyder at du enten kan risikerer at miste den genstand du pantsætter eller at din kautionist ender med din gæld.

Hvis du derfor vælger at låne trods RKI er det, det man kalder et RKI lån. Et RKI lånebeløb skal generelt være mere konservativt, end hvis man ikke var i RKI eller debitor registret, da de øgede renter ikke er til at grine af.

Ikke alle udbydere låner ud til RKI-registrerede danskere

Det er vigtigt at det gøres klart, at det ikke er alle danske udbydere der er lige villige til at låne penge trods RKI.

Der er dog flere, hvor et lån RKI kan hjælpe på din nuværende gæld. Hvis du skylder penge til flere, kan det måske betale sig at tilbagebetale lånet til én kreditor, så du ikke længere står i RKI.

Forsøg at komme ud af RKI eller debitor registret, inden du optager dit lån

Hvis det på nogen måde er muligt, så se om du kan komme ud af RKI inden du optage et lån.

Sådan et lån kan nemlig hurtigt koste dig dyrt med renterne. Renterne hos alle låneudbydere er dog lavere hvis du ikke længere står i Ribers kredit information. RKI registreret er heldigvis nemt at komme ud af, hvis du har råd til at betale pengene du skylde tilbage.

Lav kun låneansøgning hos én som du føler, ikke prøver at snyde dig.

er det rigtigt at låne penge

Visse sms lån trods RKI forsøger at snyde dig og er oftest beliggende i udlandet. Derfor kan det være svært for dansk politi at retsforfølge bagmændende.

Mange lån kan gøre det svært at spare penge. RKI eller debitor registret gør det svært at optage lån og derfor kan nyt lån være helt umuligt. Derfor skal du se om du ikke kan komme ud af RKI før du tager optage lån.

Låne penge trods RKI

Lån trods RKI ved at låne hos nogle af dem vi anbefaler her på siden. Det er svært med almindeligt lån trods RKI, men vi hjælper med de billigste lån så du nemt kan lån penge ved at lån hos en af dem vi anbefaler.

Et lån trods RKI eller debitor registret kan som nævnt koste dig mange penge, men du er herre over dit eget liv, og vi vil ikke blande os i om et lån hos en online låneudbyder er en god eller dårlig ide. Derfor kan du låne penge trods RKI eller debitor registret.

Vil du optage lån trods RKI?

Kig på vores sammenligninger og vælg den udbyder der passer dig bedst. Du kan låne penge hos mange forskellige, der har stor forskel på deres krav til at lån penge RKI.

kan du låne penge

Du kan låne hos mange forskellige som nævnt, og der er særligt én grund til dette – renten. Når du laver et RKI lån ved at låne penge trods RKI så betaler du markant mere for dit lån. Det er en stor motivator for dig, for at komme ud af debitor registret så du kan lån penge hurtig.

Debitor registret

Når du skal låne penge som RKI-registreret, så er det meget fælles for alle der lån penge at deres låneprodukter vil have højere renter, højere gebyrer og større afdrag hver måned. Lån trods RKI skal derfor grundigt overvejes inden man låne penge. Lån penge hvis du har råd og brug for det, men tænk dig godt om inden.

Hvad er et lån med kaution?

Der kan være mange forskellige årsager til, at banken ikke godkender dig som låntager. I nogle tilfælde kan du dog stadig låne penge. Det er ofte tilfældet, hvis du har én kautionist – eller flere kautionister.

Når du optager et lån med kaution, er det en situation, hvor en anden stiller sikkerhed for lånet. Det betyder, at hvis banken ikke vil låne dig penge, fordi du ikke kan stille sikkerhed for eksempelvis et hus, kan en anden det. Lån med kaution er bankens garanti for, at de får deres penge tilbage. Den person, der stiller sikkerheden, kaldes kautionist.

Hvorfor er det svært at låne på trods af et RKI?

Du kan ikke låne trods et RKI, fordi det betyder, at du har lav kredit, hvilket gør dig til en risikabel låntager. Hvis du er en dårlig debitor, vil ingen långiver turde låne dig penge uden kaution.

Hvordan kommer jeg hurtigt ud af RKI?

Du kan komme ud af RKI ved at betale af på den gæld du har registreret eller ved at vente 5 år. Tilmeldingen slettes efter 5 år. Men selvom du ikke længere er i RKI for den forseelse, skal den stadig betales, for gæld forsvinder ikke af sig selv.

Er det en god idé at låne penge på trods af RKI?

Det er aldrig en god idé at låne penge, hvis du har anden gæld, som faktisk har sat dig på RKI. Så sørg for at betale af på din udestående gæld, inden du optager ny gæld.

Kan jeg lån penge med RKI uden NemID?

Nej, det kan du ikke. Det er et grundlæggende krav fra vores side, at du underskriver din ansøgning med NemID. Dette fremskynder ansøgningsprocessen, da du ikke behøver at underskrive ansøgningen med posten.
Jørgen Löfgren

Ekspert Låne

Velkommen til denne side. Jeg håber, at du vil finde alle de oplysninger, du søger, her. Er der noget vigtigt, jeg ikke har nævnt, eller har du spørgsmål? Skriv en kommentar nedenfor.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Jørgen Löfgren

Ekspert Låne

Velkommen til denne side. Jeg håber, at du vil finde alle de oplysninger, du søger, her. Er der noget vigtigt, jeg ikke har nævnt, eller har du spørgsmål? Skriv en kommentar nedenfor.
 • Fra 3.000 kr. til 500.000 kr
 • Få tilbud med det samme
 • Behøver ikke stille sikkerhed for lånet


★★★★: 4,5/5

N
Spar tid og penge
N
100% uafhængig
N

Pålidelige lån sammenligne

Top 3 bedste lån penge uden RKI (2022)

Bedste rating
Sammenlign og find bedste lån
 • Nem sammenligning
 • Omkostningsfrit
 • Trygt og sikkert


★★★★: 4,7/5

Mest populære
Hjulpet mere end 100.000 danskere
 • Lave renter
 • Hurtigt svar
 • Gratis og uforpligtende ansøgning


★★★★: 4,5/5

Mest fleksible
Find hurtigt og gratis det billigste lån
 • Fra 3.000 kr. til 500.000 kr
 • Få tilbud med det samme
 • Behøver ikke stille sikkerhed for lånet


★★★★: 4,3/5

Leder du efter et lån med lav rente?
Vælger du det lån, der passer bedst til din livsstil?
N
De Bedste Priser I Row, Spar Tid Og Penge Ved At Sammenligne
N
Sammenlign Lån Gratis Og Uforpligtende
N
Fuldstændig Og Uafhængig Sammenligning Af Et Bedste Lån Med Lav Rente

Lån penge uden RKI

N
Sammenligning alle leverandører i 2022
N
100% uafhængig og transparent
N
Spar tid og penge
N
De bedste rentesatser på et overblik