Lån penge lav rente

af | okt 21, 2022 | 0 Kommentarer

billigste lån med fast rente
Et lån med lav rente er et kortfristet lån, hvor renten er lav. Lavforrentede lån optages for at kunne betale hurtigt tilbage. Denne type lån har en lavere rente end andre lån.

Der findes et hav af forskellige lån på markedet. De mest almindelige er realkreditlån, banklån, forbrugslån og kassekreditter. Forbrugslån og kassekreditter kan stilles til rådighed af online låneudbyder og der skal oftes ikke stilles sikkerhed.

Hvad kræver det at låne penge?

Det varierer meget fra udbyder til udbyder hvad du skal opfylde. Fælles for alle er dog, at du skal være fyldt 18 år, hvis du vil låne penge. Derudover kræver mange kreditorer, at du ikke står registreret i RKI eller debitor registret. Det er nemlig kun få låneudbydere der tilbyder lån til kunder med dårlig betalingsevne og ofte vil det kræve at du pantsætter noget værdifuldt.

Vil du låne penge?

Hvis du står og har brug for et billigt lån så er der hjælp at hente her på denne side. Vi har forskellige lån sat op fra forskellige udbydere og du kan nemt sammenlign lån inden du vælger. På den måde kan du finde det hurtigt lån penge nu til dig.

Et billigt lån er en god ting, hvis du gerne vil spare penge på dit lån. Et billigt lån hjælper dig nemlig med både at skulle betale mindre hver måned, men du sparer derved også penge på den samlede tilbagebetaling. Når du vil tilbagebetale lånet kan du gøre det før udløb af lånets løbetid for at spare endnu flere penge.

Det er altid en god ide at lægge et budget, så du ved du ikke låner mere end du har brug for, og at du samtidig har råd til at tilbagebetale dit lån. Det er jo ikke så sjovt at arbejde hårdt for at tjene penge og så se dem alle gå til afdrag,

Vi kan ikke garantere dig at vi finder danmarks billigste lån men vi har adskillige afdragsfrit lån og rentefrie lån som du kan sammenligne.

UdbyderRenteLånebeløb
Bank Norwegian lån med lav rente4,99-18,99%5.000-400.000 kr.
Mybanker  lån med lav rente3,49-26,4%10.000-300.000 kr.
Digi finans lån med lav rente3,49-19,95%10.000-500.000 kr.
Basis bank lån med lav rente4,95-19,95%30.000-500.000 kr.
Saverium lån med lav rente2,95-18,99%3.000 - 500.000 kr.
KreditNu lån med lav rente25%4.000 - 25.000 kr.
Lendo lån med lav rente2,95-18,99%10.000 - 500.000 kr.
Facit Bank lån med lav rente6,93-19,56%10.000-200.000 kr.

Find et billigt lån til dig!

Vil du låne penge online er det vigtigt at du lån hos den rigtige udbyder. Der findes mange på markedet og fælles for alle er at det er dyrere end et lån hos banken. Til gengæld skal du sjældent stille nogen sikkerhed og du får pengene udbetalt hurtigt.

Har du allerede eksisterende lån kan det være en god ide at holde øje med de samlede kreditomkostninger så de ikke stikker af. Lån penge billigt ved at finde den låneudbyder der har det lån der passer dig bedst.

Vi blander os aldrig ikke hvorfor du vil låne penge. Vi tror fuldt og fast på, at du som et voksent og ansvarligt menneske er i fuld stand til at tage vare på din egen økonomiske situation.

Lån mellem 10.000 500.000 kr

Mange låneudbydere tilbyder at låne dig mellem 10.000 500.000 kr. Det kan virke som mange penge, men hvis du vil finde det absolut billigste lån er det vigtigt at sammenlign lån inden du beslutter dig. En individuel kreditvurdering samt en lav pålydende rente giver dig oftest de bedste vilkår.

Nogle enkelte udbydere tilbyder at lån penge gratis. Her skal du dog være opmærksom på at gratis ikke betyder at det intet koster, men at det måske er et rentefrit lån hvor der så bare er oprettelsesgebyrer. De gebyrer skal man dog huske når man sammenligne lån.

For at indfri dit lån hurtigst muligt er det vigtigt at du overholder den månedlig betaling. Selv med den laveste rente kan et lån hurtigt stikke af hvis du ikke afdrager.

Du kan finde en sammenligning af nogle af de bedste lån efter vores mening lige her på denne side.

Find de billigste lån lige her!

Gid vi kunne skrive: “her er danmarks billigste lån”. Det ville desværre nok være at pynte lige lovligt på den. Men du kan lån billigt hvis du følger vores råd og vælger en af de låneudbydere vi figurerer her på siden.

Når du leder efter det billigste lån er det vigtigt at medtage de samlede kreditomkostninger på det samlet kreditbeløb samt de totale årlige omkostninger. Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er også en faktor man skal huske når man planlægger sine månedlige afdrag. Den samlet tilbagebetaling kan nemlig hurtig blive en del højere end forventet.

Samlede kreditomkostninger?

Hvad betyder samlede kreditomkostninger? De samlede kredit omk er det, det vil koste dig på et år at have lånet. Ligesom med ÅOP der blot bliver opgjort i procent.

Det er altså de samlede årlige omkostninger ved at tage lånet. Har du flere lån er det derfor vigtigt at de årlige omkostninger ikke overstiger det beløb du har mulighed for at tilbagebetale lånet.

Hvis du vil lån penge online er der ofte en lidt højere rente når man låne penge i forhold til hvis man låne penge i banken. Dette skyldes at banken får stillet en sikkerhed i dit hus, din bil eller i andre egendele og er derved mere sikre på at få deres penge hjem. Hvis du låne penge hos online låneudbydere så har de ikke sammen garanti, og derfor har de ofte en højere endelige rente.

Det gør dog ikke online lån til en dårlig ide, da der kan være mange situationer hvor du har brug for en portion penge lidt hurtigt. Ved at låne penge med et billigt lån kan mange penge faktisk spares. De billigste lån har en så lav rente at det samlet kreditbeløb ikke bliver særlig højt.

Lån penge hurtigt

Vil du låne penge via den pågældende låneudbyder hvis har du flere billige lån. Et billigt lån kendetegnes ved at den pålydende rente er lav og de årlige omkostninger er lave ift markedet. De billigste lån er derfor et billigt lån der kan måles sig med banklån ift pålydende rente og de samlede kredit omk. Husk at tjekke det samlet tilbagebetalingsbeløb når du underskriver lånekontrakten.

Vil du finde det billigste lån er der hver at kigge på et billig lån med lav rente. Kan du finde billigere lån? Måske. Men med et lånebeløb løbetid der er til at overskue gør et billigt lån til et hurtig lån med lav rente og dermed et godt alternativ til de klassiske banklån. Vi anbefaler flere forskellige udbydere til et billigt lån.

Hvad er lån penge med billig rente?

Når du optager et Forbrugslån, er det vigtigt, at du som låntager får et overblik over dine lånemuligheder for at få det billigste lån. Hvis du vil finde det hurtig lån med lav rente i Danmark, der passer til dig og dine behov, kan du bruge vores låneberegner.

Hvem kan få et lav rente lån?

Når du som forbruger skal optage et forbrugslån, er der krav, som långiver skal opfylde for at kunne godkende dig til et lån. Men så tænker du måske: kan jeg optage et hurtigt lån lav rente?

Lånevilkårene fastsættes af den enkelte långiver, og der er derfor ingen generel kravliste. Der er dog visse krav, som alle långivere har til fælles, såsom:

 • Mindst 18 år gammel
 • Du må ikke være registreret i RKI eller debitorregisteret
 • Har et gyldigt NemID

Hvad er ÅOP med lån med fast lav rente?

ÅOP angiver de årlige omkostninger i procent af lånet, og tager dermed højde for alle omkostninger ved lånet, såsom renter og administrationsomkostninger. ÅOP er det vigtigste sammenligningskriterium, når man ser på forskellige låneudbydere.

Hvad koster et lån penge billig rente?

Hvor meget hvert lån koster vil variere fra udbyder til udbyder. Der er ingen grund til at betale mere end du skal, så sørg for at sammenligne de forskellige kreditomkostninger på tværs af de forskellige udbydere. Lav også et budget på forhånd, så du har en klar idé om det maksimale beløb, du har råd til at betale om måneden.

Kan jeg lån penge fast rente uden NemID?

Nej, det kan du ikke. Det er et grundlæggende krav fra vores side, at du underskriver din ansøgning med NemID. Dette fremskynder ansøgningsprocessen, da du ikke behøver at underskrive ansøgningen med posten.
Jørgen Löfgren

Ekspert Låne

Velkommen til denne side. Jeg håber, at du vil finde alle de oplysninger, du søger, her. Er der noget vigtigt, jeg ikke har nævnt, eller har du spørgsmål? Skriv en kommentar nedenfor.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Jørgen Löfgren

Ekspert Låne

Velkommen til denne side. Jeg håber, at du vil finde alle de oplysninger, du søger, her. Er der noget vigtigt, jeg ikke har nævnt, eller har du spørgsmål? Skriv en kommentar nedenfor.
 • Fra 3.000 kr. til 500.000 kr
 • Få tilbud med det samme
 • Behøver ikke stille sikkerhed for lånet


★★★★: 4,5/5

N
Spar tid og penge
N
100% uafhængig
N

Pålidelige lån sammenligne

Top 3 bedste lån med lav rente (2022)

Bedste rating
Sammenlign og find bedste lån
 • Nem sammenligning
 • Omkostningsfrit
 • Trygt og sikkert


★★★★: 4,7/5

Mest populære
Hjulpet mere end 100.000 danskere
 • Lave renter
 • Hurtigt svar
 • Gratis og uforpligtende ansøgning


★★★★: 4,5/5

Mest fleksible
Find hurtigt og gratis det billigste lån
 • Fra 3.000 kr. til 500.000 kr
 • Få tilbud med det samme
 • Behøver ikke stille sikkerhed for lånet


★★★★: 4,3/5

Leder du efter et lån med lav rente?
Vælger du det lån, der passer bedst til din livsstil?
N
De Bedste Priser I Row, Spar Tid Og Penge Ved At Sammenligne
N
Sammenlign Lån Gratis Og Uforpligtende
N
Fuldstændig Og Uafhængig Sammenligning Af Et Bedste Lån Med Lav Rente

Lån med lav rente sammenligne

N
Sammenligning alle leverandører i 2022
N
100% uafhængig og transparent
N
Spar tid og penge
N
De bedste rentesatser på et overblik