Vivus-dk

af | okt 14, 2022 | 0 Kommentarer

vivus lan

I 2012 begyndte Vivus at låne penge ud til titusindvis af kunder i Danmark. Siden da er det vokset til at blive en af de største online lånevirksomheder i Danmark. I dag tjekker Vivus din kredit og giver dig penge meget hurtigt, selv i weekender og på helligdage. Det gør det nemt og hurtigt at låne penge til dit næste projekt.

Vivus har tilbudt små og hurtige lån siden 2012 og har i dag mere end 100.000 kunder i Danmark. Med 4Finance ApS i ryggen er Vivus hurtigt blevet et af de mest foretrukne kreditselskaber i landet. Vivus lægger vægt på et højt serviceniveau og hurtig betaling, hvilket har anerkendt dem med en høj kundetilfredshed på bl.a. Trustpilot med over 4,4 stjerner tildelt af over 3500 kunder.

Produkter

Hos Vivus kan du i dag ansøge om et forbrugslån opdelt i to kategorier. Du kan låne et mindre beløb fra 2.000 DKK og op til 12.000 DKK med en tilbagebetalingsperiode på 6 måneder og uden oprettelsesgebyrer, eller du kan søge om et større lån fra 13.000 DKK og op til 75.000 DKK med en tilbagebetalingsperiode fra 36 – 72 måneder, som fastsættes efter låntagers ønsker og behov.

Ansøgningen udfyldes og sendes online, og på blot 1 minut kan du forvente svar. Vivus tilbyder ikke længere kviklån, men i stedet en kassekredit. Dette skyldes en lovgivning, der trådte i kraft tilbage i 2017, der siger, at lån med kort løbetid ikke må udbetales med det samme, men for dig som forbruger har dette ingen betydning for dit danske lån hurtigt.

Sådan ansøger du om kredit hos VIVUS.DK

Selve ansøgningsprocessen foregår på deres hjemmeside, og den fungerer sådan her:

 1. Først bliver du bedt om at oprette en profil på VIVUS.DK. Her skal du blot indtaste dit telefonnummer, din e-mailadresse og nummeret på en bankkonto, hvortil kreditten skal sendes.
 2. Når du har lavet en profil, er det eneste, du skal gøre, at ansøge om den kredit, du har brug for. Du vil få svar på din ansøgning med det samme. Dette svar vil fortælle dig, om din ansøgning er blevet accepteret eller ej.
 3. Hvis du bliver godkendt hos VIVUS.DK, vil du hurtigt modtage din kreditaftale, som du kan underskrive med dit NemID.
 4. Du kan altid logge ind på din profilside for at gøre ting som at tjekke din kreditaftale, holde styr på dine rentebetalinger, ændre dine kontaktoplysninger eller forhøje dit lånebeløb.

Hos VIVUS.DK kan du blive ved med at øge din kredit.

Hvis du har brug for flere penge end det beløb, du startede med, kan du på VIVUS.DK øge din kredit.

Du skal blot gå ind på din VIVUS.DK-profil, hvor du kan udfylde en ansøgning for at få pengene. Men du skal vide, at selv om beløbet stiger, vil datoen for din næste betaling forblive den samme.

Fordi du kan øge dit kreditbeløb, er en kredit hos VIVUS.DK mere fleksibel. Det kan være en fordel, hvis du gerne vil købe luft i økonomien, men ikke er sikker på, hvor meget du har brug for.

Kontakt den gode kundeservice hos VIVUS.DK.

VIVUS.DK har i dag ca. 50 dygtige medarbejdere, som står klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til dit lån. De arbejder hele tiden hårdt for at gøre låneprocessen så god for dig som muligt. VIVUS.DK giver dig følgende muligheder for at komme i kontakt med os:

 • Chat
 • Telefon
 • Email
 • Facebook

På VIVUS.DK’s hjemmeside kan du, hvis du har brug for hurtig hjælp og vejledning, chatte med en af deres dygtige medarbejdere.
VIVUS kan også kontaktes pr. telefon på tlf. 78 77 20 68 eller pr. e-mail på [email protected].

I VIVUS’ åbningstid, som er alle hverdage fra kl. 8-16, sidder deres kundeservice klar ved telefonen og tasterne.

De har adresse på Vesterbrogade 1L, 4., 1620 København V.

Her kan du se, hvordan du låner penge hos VIVUS:

VIVUS lån er hurtige, nemme og omkostningseffektive finansielle tjenester for sine kunder. Det betyder, at pengene hurtigt bliver sendt til din konto.

Uden at du har brug for sikkerhedsstillelse og uden at skulle udfylde en masse papirarbejde, der tager meget tid.

VIVUS.DK: Hurtigt lån eller kreditkort?

Selvom VIVUS.DK ofte kaldes et hurtigt lån, er det i virkeligheden et kreditlån.VIVUS.DK er faktisk et såkaldt kreditselskab. Det betyder, at de kun giver kunderne kredit og ikke lån i den sædvanlige forstand.

Med en kredit fra VIVUS.DK får du:

 • Fra 2.000 kr. til 12.000 kr. i kredit.
 • Kredit uden fast løbetid. Det betyder, at du selv bestemmer, hvor lang tid du vil bruge på at betale kreditten af.
 • Rentebetalinger, der sker hver 30. dag.
 • Mulighed for at betale lånet af når som helst og komme ud af gælden, uden at skulle betale ekstra gebyrer.
 • Kredit på kontoen uden at skulle betale gebyrer for at oprette den. Dette sænker de samlede omkostninger ved lånet.

ÅOP og renter på VIVUS.DK-kredit

Den årlige omkostning i procent (APR), som er baseret på de årlige omkostninger, er ikke altid en god måde at finde ud af, hvor meget det reelt vil koste at låne penge. Dette gælder især for kortfristede lån og kreditter.

Da de fleste VIVUS.DK-lån har en løbetid på under et år, vil den årlige omkostninger pr. år virke høj sammenlignet med andre typer lån. Hvis du er interesseret i en kredit fra VIVUS, skal du ikke lade dig skræmme væk af en høj ÅOP eller dyre årlige omkostninger, da du som regel vil betale kreditten tilbage, inden der er gået et år.

Da den årlige effektive rente nogle gange kan være vildledende, når det drejer sig om lån og/eller kreditter med løbetider på under et år, kan det være bedre for dig som låntager at se på renten i stedet.

En kredit fra VIVUS.DK har en fast rente på 22,5% om året for debitor.

Hvordan ansøger man hos Vivus?

Ansøg ved at gå ind på deres side. Klik på ønskede lånebeløb og vælg “Ansøg nu” knappen. Skriv dine informationer ind i registreringssiden for at oprette din profil. Underskriv derefter med NemID. Hvis du ikke bliver godkendt til det beløb, du ansøgte om i første omgang, vil du typisk modtage et andet

Hvor meget kan jeg låne af VIVUS?

VIVUS tilbyder lån fra 2.000 kr. til 12.000 kr. til nye kunder og eksisterende kunder. Det endelige lånebeløb fastsættes dog på baggrund af en kreditvurdering. Se de bedste kviklån her.

Hvornår udbetaler VIVUS pengene?

Når du har indsendt en underskrevet låneaftale, vil pengene blive overført til din konto på blot 10 minutter. VIVUS overfører penge 24/7 hele året rundt. Du kan derfor også låne i weekenden.

Hvem kan ansøge hos VIVUS?

Som kunde hos VIVUS skal du blandt andet være fyldt 18 år, være bosiddende i Danmark og have dansk statsborgerskab, en dansk bank og et NemID. Derudover må du ikke være registreret i gældsregistre som RKI og Debitor Registret.

Jørgen Löfgren

Ekspert Låne

Velkommen til denne side. Jeg håber, at du vil finde alle de oplysninger, du søger, her. Er der noget vigtigt, jeg ikke har nævnt, eller har du spørgsmål? Skriv en kommentar nedenfor.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Jørgen Löfgren

Ekspert Låne

Velkommen til denne side. Jeg håber, at du vil finde alle de oplysninger, du søger, her. Er der noget vigtigt, jeg ikke har nævnt, eller har du spørgsmål? Skriv en kommentar nedenfor.
 • Fra 3.000 kr. til 500.000 kr
 • Få tilbud med det samme
 • Behøver ikke stille sikkerhed for lånet


★★★★: 4,5/5

N
Spar tid og penge
N
100% uafhængig
N

Pålidelige lån sammenligne

Top 3 bedste lån penge hurtigt med lav rente (2022)

Bedste rating
Sammenlign og find bedste lån
 • Nem sammenligning
 • Omkostningsfrit
 • Trygt og sikkert


★★★★: 4,7/5

Mest populære
Hjulpet mere end 100.000 danskere
 • Lave renter
 • Hurtigt svar
 • Gratis og uforpligtende ansøgning


★★★★: 4,5/5

Mest fleksible
Find hurtigt og gratis det billigste lån
 • Fra 3.000 kr. til 500.000 kr
 • Få tilbud med det samme
 • Behøver ikke stille sikkerhed for lånet


★★★★: 4,3/5

Leder du efter et lån med lav rente?
Vælger du det lån, der passer bedst til din livsstil?
N
De Bedste Priser I Row, Spar Tid Og Penge Ved At Sammenligne
N
Sammenlign Lån Gratis Og Uforpligtende
N
Fuldstændig Og Uafhængig Sammenligning Af Et Bedste Lån Med Lav Rente

Vivus.DK – er de bedste og billigste?

N
Sammenligning alle leverandører i 2022
N
100% uafhængig og transparent
N
Spar tid og penge
N
De bedste rentesatser på et overblik